Bestilling

Hvis du ønsker at bestille et smykke, så ring, send mail eller SMS med modelnavn på det ønskede smykke, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt og aftale forsendelsestidspunkt og -form samt betaling. Jeg har valgt denne fremgangsmåde, da jeg sætter stor pris på at have en direkte kontakt med mine kunder.


Betaling sker (forud for forsendelse) via MobilePay til mobilnr.  +45 61 67 28 48, eller ved overførsel til min bankkonto 4662 3428 19 72 08.


Forsendelsen koster 45 kr. Smykkerne sendes med PostDanmark i boblekuvert, pakket som gave. Smykker postes altid fra Aalborg Postcentral, og ansvaret for smykket overgår til dig på det tidspunkt, hvor jeg har afleveret brevet/pakken på postcentralen. PostDanmark leverer normalt indenfor 5 hverdage.

Hvis du foretrækker forsendelse, hvor du får T&T nummer, er udgiften til forsendelse 65 kr.


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende smykkerne eller mit website.


Kontakt mig pr. mail kontakt@bibismykker.dk eller ring til mig på mobilnr.  +45 61 67 28 48. Jeg får desværre pt. en meget stor mængde spam-opkald, hvorfor jeg vil bede om, at du ligger en besked på min telefonsvarer. Jeg vil ringe tilbage hurtigst muligt efter jeg hører din besked.


 

Venlige hilsner

Bibi Weismann

Sannasvej 14 - 9000 Aalborg - CVR 37969532